Az esküvőimozi.hu a Facebookon Az esküvőimozi.hu blogja Az esküvőimozi.hu filmjei a YouTube-on Küldj levelet az esküvőimozi.hu-nak!
Megújult kínálat 2017-re!

A legjobbkor házasodtok! Talán még sosem voltak ilyen izgalmas csomagjaink, nézzétek meg a 2017-es kínálatot!

Több infó...

Az új őrület!
Full HD, 4K és VR

Trend és minőség tekintetében nem ismerünk tréfát. A DSLR jó, főleg ha okosan használjuk. A jövő már ma nálunk: itt a 4K és a VR!

Több infó...

Felhasználási feltételek és adatkezelési nyilatkozat

Ezen az oldalon bemutatott képek, film- vagy videobejátszások szerzői jogi védelem alatt állnak. Ezek bármelyikének, csakúgy mint az oldal bármely tartalmi, grafikai elemének felhasználása sérti a szerzői jogot, különös tekintettel a képeken vagy filmrészleteken felbukkanó személyek személyiségi jogaira. Ezért ezek bárminemű felhasználása csak a Soso Multimedia és a szereplők előzetes, írásos engedélyével lehetséges.

A referenciák, a filmbejátszások a főszereplők hozzájárulásával szerepelnek az oldalon.

A Soso Multimedia oldalról hivatkozással elérhető egyéb, harmadik személy által üzemeltetett oldalak tartalmáért felelősséget nem vállal, az ott képviselt nézetekkel nem feltétlenül ért egyet.

Az oldalra történő belépéssel egyidejűleg elfogadtad ezeket a felhasználási feltételeket.


GDPR Adatkezelési Nyilatkozat

A Soso Multimedia GDPR Adatkezelési Nyilatkozata itt elérhető.

Közösségi média
Az esküvőimozi.hu a Facebookon Az esküvőimozi.hu blogja Az esküvőimozi.hu filmjei a YouTube-on Küldj levelet az esküvőimozi.hu-nak!

Jogi nyilatkozat

Tudnivalók

© 2017 Soso Multimedia

Az oldalon szereplő valamennyi szöveg, kép, valamint az oldalon szerepeltetett illetve onnan linkelt valamennyi video a Soso Multimedia szellemi tulajdona. Felhasználásuk, reprodukálásuk, másolásuk kizárólag a tulajdonos előzetes, kifejezett írásos hozzájárulása birtokában lehetséges. Valamennyi felderített, jogosulatlan felhasználás büntető- és polgárjogi következményekkel jár.

Kapcsolat

Soso Multimedia
Fax: (1) 787-7676
Telefon: (70) 945-7676
E-mail: eskuvoimozi@gmail.com

Időpont-foglalás