Az esküvőimozi.hu a Facebookon Az esküvőimozi.hu blogja Az esküvőimozi.hu filmjei a YouTube-on Küldj levelet az esküvőimozi.hu-nak!
 

Kezdőlap > Akciós ajánlatok ÚJDONSÁG!

Akciók és promóciók

Megérkeztek 2019-es csomagjaink!

A legjobbkor házasodtok! Talán még sosem voltak ilyen trendi és izgalmas esküvői mozi csomagjaink, mint amiket a 2019-es évre varázsoltunk Nektek. Nézzétek meg és válasszátok ki a számotokra legszimpatikusabb csomagot!

Feltételek és tudnivalók

A kedvezmények kizárólag a weboldalon meghirdetett hivatalos csomagárakból érvényesíthetők, más promócióval, kedvezménnyel vagy egyedi ajánlattal nem összevonhatók, felárakra és extra szolgáltatásokra nem érvényesíthetők.

Kizárólag véglegesített, lefoglalózott megrendelések tekinthetők a kedvezmény alapjának, a szabad kapacitás erejéig.

Bizonyos promóciók esküvőszervező vagy más közvetítő (pl. Lyoness vásárlás) útján nem, vagy korlátozott mértékben vehetők igénybe.


  LEFOGLALOM !  

Közösségi média
Az esküvőimozi.hu a Facebookon Az esküvőimozi.hu blogja Az esküvőimozi.hu filmjei a YouTube-on Küldj levelet az esküvőimozi.hu-nak!

Jogi nyilatkozat

Tudnivalók

© 2017 Soso Multimedia

Az oldalon szereplő valamennyi szöveg, kép, valamint az oldalon szerepeltetett illetve onnan linkelt valamennyi video a Soso Multimedia szellemi tulajdona. Felhasználásuk, reprodukálásuk, másolásuk kizárólag a tulajdonos előzetes, kifejezett írásos hozzájárulása birtokában lehetséges. Valamennyi felderített, jogosulatlan felhasználás büntető- és polgárjogi következményekkel jár.

Kapcsolat

Soso Multimedia
Fax: (1) 787-7676
Telefon: (70) 945-7676
E-mail: eskuvoimozi@gmail.com

Időpont-foglalás