Az esküvőimozi.hu a Facebookon Az esküvőimozi.hu blogja Az esküvőimozi.hu filmjei a YouTube-on Küldj levelet az esküvőimozi.hu-nak!
2022-es előfoglalás!

Foglald le már most a 2022-es esküvőtök dátumát! Kerüld el a COVID miatti átfoglalásokból fakadó esetleges torlódást.

Az új őrület!
Megújult kínálat 2022-re!

A legjobbkor házasodtok! Talán még sosem voltak ilyen izgalmas csomagjaink, nézzétek meg a 2022-es kínálatot!

Több infó...

Kezdőlap > Esküvői mozi csomagok

Megérkeztek 2022-es csomagjaink!

A legjobbkor házasodtok! Talán még sosem voltak ilyen trendi és izgalmas esküvői mozi csomagjaink, mint amiket a 2021/22-es évre varázsoltunk Nektek. Nézzétek meg és válasszátok ki a számotokra legszimpatikusabb csomagot!

Egykamerás csomagok már 90.000 Ft-tól!

Minden ajánlatunk...

Szerződéses Feltételek, megrendelés

Az Általános Szerződéses Feltételek és a Megrendelőlapletölthető itt.

  LEFOGLALOM !  Választható extra szolgáltatások

"CSATÁM AZ ARÁMÉRT" (az eredeti menyasszonyszabadítós mozi)

Ha a vőlegény nem elég éber, és elkezd lankadni a f.... (nem az, a figyelme!!!), akkor mire egyszercsak felnéz, a menyasszonyának hűlt helye! Mert a jóbarátok számára a menyasszony galád elrablása a legcsábítóbb program a lakodalom éjjelén, ez nem vitás.

De a mai világban már nem elég egy hamiskás nóta, vagy egy züllesztő nagy ivászat, neadjisten anyós pajtás lekenyerezése szép szavakkal. Bizony, 2021-ben már csatába kell szállnia az aráért!

Vagy monduk így: egy modern vőlegény nem kornyikál, nem vedel ordenáré módon és nem könyörög a röhögéstől visítva az újdonsült anyósához. Bizony, egy trendi vőlegény felgyűri az ing- és egyéb ujjait, és a galád rabló jóbarátok és párja nyomába ered, és válogatott hőstettekkel vagy épp vicces trükkökkel jár túl a rablók eszén, és szerzi vissza aráját.

A nagy közdelmet pedig megmutatjuk a násznépnek, így egy teljesen egyedi és nagyon különleges kis mozival is szórakoztatjuk ajándékozzuk meg őket. Ez az igazi élmény!

Több infó a "Csatám az arámért" moziról

"SztárPár" (különleges előélet-kisfilm extrákkal)

Az esküvőt megelőzően 1-2 hónappal közösen rászánunk egy vidám délutánt, hogy amúgy "bulvárosan" bemutassunk Benneteket a násznépnek. Persze, ismernek Benneteket jól, de hogy mennyi vicces sztori, pillanat születik ilyenkor... senki nem gondolta volna Rólatok, hogy ekkora sztárok lesztek!

Sőt! Arra is van lehetőség, hogy egy igazi videoklipet forgassunk Veletek a Ti dalotokra. Hiszen csapatunk a zenés videók világában is otthon van; miért ne használnátok ki ezt a különleges előnyt?

Valahogy így néz ki egy általunk alkotott prelude

"Interjú a násznéppel LIGHT"

Operatőrünk igyekszik előcsalogatni a jelenlévőkből azt az egy-egy frappáns mondatot, amivel "megfűszerezzük" esküvői mozitokat. Persze nem kötelező senkinek "nyilatkoznia", de tapasztalatból tudjuk, hogy egy-egy jópofa mondat aranyat ér...

"Interjú a násznéppel"

Egy vérbeli tévés riporter fogja előcsalogatni vendégeitekből, rokonaitokból, barátaitokból a Nektek szóló üzeneteket, idézik fel a régi közös emlékeket, akár sztorizgatnak is... Persze tudjuk, hogy a vendégek nagy része irtózik a kamerától és zavarba jön, ha egy mikorofont tartanak elé. Aki viszont bátrabb és szívesen szerepel, hihetetlen módon fel tudja dobni a mozit egy-egy frappáns válasszal, mondattal, üzenettel...

Sőt! Akár közösen is kidolgozhatunk egy csak Rátok vonatkozó kérdéssort, stratégiát és akkor az interjú blokkok igazán "ütősek" lesznek.

Nézzetek meg egy kis ízelítőt ebből most!

További extra és igényelhető szolgáltatások

Közösségi média
Az esküvőimozi.hu a Facebookon Az esküvőimozi.hu blogja Az esküvőimozi.hu filmjei a YouTube-on Küldj levelet az esküvőimozi.hu-nak!

Jogi nyilatkozat

Tudnivalók

© 2021 Soso Multimedia

Az oldalon szereplő valamennyi szöveg, kép, valamint az oldalon szerepeltetett illetve onnan linkelt valamennyi video a Soso Multimedia szellemi tulajdona. Felhasználásuk, reprodukálásuk, másolásuk kizárólag a tulajdonos előzetes, kifejezett írásos hozzájárulása birtokában lehetséges. Valamennyi felderített, jogosulatlan felhasználás büntető- és polgárjogi következményekkel jár.

Kapcsolat

Soso Multimedia
Telefon: (70) 945-7676
E-mail: eskuvoimozi@gmail.com

Időpont-foglalás