Az esküvőimozi.hu a Facebookon Az esküvőimozi.hu blogja Az esküvőimozi.hu filmjei a YouTube-on Küldj levelet az esküvőimozi.hu-nak!
Jubileumi akció!
Az új őrület!
Megújult kínálat 2019-re!

A legjobbkor házasodtok! Talán még sosem voltak ilyen izgalmas csomagjaink, nézzétek meg a 2019-es kínálatot!

Több infó...

15 év - 15 ajándék promóció

Az Esküvőimozi "atyja", a Soso Multimedia idén tavasszal jubilál, immár 15 éve áll a mozgóképre vágyók szolgálatában. Ezt az örömet Veletek is szeretnénk megosztani, és ugye nem hangzik rosszul, ha az ünnepelt ajándékoz?

Ezért most 15 héten át, 2019. április 30-ig bezárólag (az esküvői foglalások csúcsidőszakában) minden megrendelőnk választhat egy ajándékot, a megrendelt csomagtól függően (mind az 5 lehetséges csomagunkhoz 3-3 ajándékot kínálunk, amelyből egy választható).

Miféle ajándékokról van szó?

Az általatok megrendelt Esküvőimozi csomagtól függően választhattok akár egy extra kisfilmet, urambocsá' kedvezményes drónozást vagy éppen Marryoke-t. Igyekeztünk úgy összeállítani az ajándékokat, hogy az adott csomaghoz képest tudjatok a saját szempontjaitok szerint, de mindenképpen értéknövelő extrát választani.

Lehet, hogy nem lesz egyszerű dönteni, de kihagyni kár!

A 15 év – 15 ajándék promóció igénybevételének feltételei:

1) A promóció igénybe vehető 15 héten át, 2019. január 15-április 30. között megrendelt és legkésőbb 2019. december 31-ig lezajló esküvőkre.
2) A promócióban felkínált ajándékok közül egy kiválasztására van lehetőség, a megrendelt Esküvőimozi csomag függvényében. Megrendelt Esküvőimozi csomag hiányában értelemszerűen nem választható semmilyen ajándék.
3) A promócióban kiválasztott ajándék a későbbiekben nem váltható át más ajándékra, és más kedvezménnyel, akcióval sem vonható össze.
4) Az ajándékra való jogosultság feltétele a megrendelésben foglalt, a Megrendelőre vonatkozó pontok teljesítése, illetve – amennyiben a kiválasztott ajándék létrehozása azt igényli – a Gyártóval történő együttműködés (pl. előzetes forgatáson való részvétel)
5) A promóció során kiválasztott ajándék semmilyen formában nem fordítható készpénz kedvezményre.
6) Megrendelői döntés alapján meghiúsult esküvői megrendelés esetén az ajándék felhasználására sincs lehetőség.

A promócióban szereplő ajándékok itt részletesen megtekinthetők.

Közösségi média
Az esküvőimozi.hu a Facebookon Az esküvőimozi.hu blogja Az esküvőimozi.hu filmjei a YouTube-on Küldj levelet az esküvőimozi.hu-nak!

Jogi nyilatkozat

Tudnivalók

© 2019 Soso Multimedia

Az oldalon szereplő valamennyi szöveg, kép, valamint az oldalon szerepeltetett illetve onnan linkelt valamennyi video a Soso Multimedia szellemi tulajdona. Felhasználásuk, reprodukálásuk, másolásuk kizárólag a tulajdonos előzetes, kifejezett írásos hozzájárulása birtokában lehetséges. Valamennyi felderített, jogosulatlan felhasználás büntető- és polgárjogi következményekkel jár.

Kapcsolat

Soso Multimedia
Fax: (1) 787-7676
Telefon: (70) 945-7676
E-mail: eskuvoimozi@gmail.com

Időpont-foglalás